Hoi! Eefje hier.

En het allerbelangrijkste voor jou is om te weten en te voelen of wij een klik hebben. Dat je voelt. Ja. Bij jou. Bij jou durf ik te openen. Voelt het veilig. Voel ik me gezien. Voel ik zonder het te snappen dat ik bij jou heb te zijn. Voor even. Of voor langere tijd. Bericht me dan. Juist dan. Ook als je niet weet waarom. Want in de verbinding en die beweging volgen, zit de magie.

hoe ik jou en de wereld zie

Voor een korte periode zijn we hier op aarde. Als een bult licht zichtbaar in een mensenlijf. Jij en ik, in dit moment. Hoe bijzonder is het dan, dat we elkaar mogen ontmoeten. Op ons levenspad. En we daarin uitwisselen. In energie. In licht. In ervaringen. In mens zijn.
Ik zie jou ook zo. Een bult energie en licht die voor even in stof is. En dat dit mensenlijf je de mogelijkheid geeft om prachtige dingen te creeren. Om jouw energie toe te voegen aan alle mensen, de aarde, alles wat leeft én alles waar jij van binnen een kietel bij voelt. Ik zie hoe jij hier op jouw wijze aan bij kan dragen. Gewoon door hier te zijn en in het moment te leven. Het leven de volle ruimte te geven door je heen te stromen. Daar te gaan waar je voelt waar je hebt te zijn.
Hoe meer we ons openen voor het Leven, hoe eenvoudiger en vreugdevoller je jouw leven ervaart. Als mensheid hebben we elkaar hierin nodig. Om te leren, experimenteren, ervaren hoe het Leven bedoeld is. En dat begint met het herinneren wat je bent, zodat je kunt voelen en volgen samen met het Leven wie je mag zijn.

samen doen?